Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

OVER ONS


Open Source Business Club

De Open Source Business Club (OSBC) heeft als doel de stimulering van het professioneel gebruik van Open Source Software binnen bedrijven en instellingen
lees meer.


Bijeenkomsten

De OSBC is een actieve vereniging die regelmatig bijeenkomsten organiseert voor haar leden. Deze bijeenkomsten worden 6x per jaar georganiseerd in Eindhoven op de eerste donderdag van de maand lees meer.


AGENDA


Nieuwjaarsreceptie 2016

Graag nodigen we jullie uit op de nieuwjaarsreceptie van de OSBC op donderdagavond 25 februari. Onder het genot van eten en een drankje luiden we het nieuwe jaar in en is er alle gelegenheid om over alles wat ter sprake komt te keuvelen lees meer.


Uitnodiging STORM Motor lezing

Graag nodigen we jullie uit voor de derde OSBC avond op donderdag 25 juni. De lezing zal gehouden worden door STORM Eindhoven. Zoals gebruikelijk zal er voor de lezing eten geserveerd worden en beginnen we om 18:30 met de lezing. Deze keer serveren we pizza. We willen alle leden en ge├»nteresseerden aanmoedigen om ook introduc├ęs mee te nemen lees meer.

BESTUURSLEDEN

Maak kennis met al onze leden of leer hoe je zelf lid kan word.


Lobke Pompl

Medusa


Koen de Ligt

Medusa


Sander Hartman

Yupsie Multimedia


Erkan Cevikoglu

Medusa


CONTACT

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

 


Bezoekadres
Wilgenroosstraat 1
5644 CE Eindhoven

Telefoon
000-0000000

E-mail Adres
voorbeeld@email.com
Voor vragen, problemen en aanmeldingen
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net